Log ind
VÆRKTØJER
MatLex
Opslagsværk med matematikfaglige begreber
Notesbog
Din personlige notesbog til arbejdet på fagportalen
SkoleTube
Direkte adgang til en lang række web 2.0-værktøjer
Tallinje
Tæl og regn med tallinjen

Skoletube på matematik.gyldendal.dk

Gyldendal har indledt et samarbejde med LærIT, der står bag tjenesten Skoletube.

Skoletube giver via Unilogin nem og hurtig adgang til en lang række udvalgte og kvalitetssikrede web 2.0-værktøjer.

 

Her på matematik.gyldendal.dk vil vi i løbet af skoleåret integrere Skoletubes værktøjer i vores færdige undervisningsforløb. Vi vurderer i hvert enkelt tilfælde, hvornår bestemte værktøjer understøtter læringen og giver mulighed for at gå til det faglige stof på nye, givende måder. De værktøjer, vi benytter, skal frem for alt give faglig mening og kvalificere undervisningen til gavn for både lærere og elever. Se gode råd til dig som lærer og få overblik over de forskellige Skoletube-værktøjer i boksen til højre.

Hvis din skole har abonnement på Skoletube, så vil du se dette symbol de steder, hvor vi har integreret Skoletube:

 

Hvis din skole har abonnement på både matematik.gyldendal.dk og Skoletube, høster du helt automatisk fordelene af samarbejdet – og de er mange:

  • Web 2.0-værktøjerne, som Skoletube giver adgang til, er alle gennemtestede af danske brugere og nemme at gå til.
  • Du slipper for at oprette og huske logins til et hav af web 2.0-værktøjer. Det eneste, du og dine elever behøver, er jeres Unilogin.
  • Grundige og letforståelige trin-for-trin-vejledninger på video guider dig igennem de forskellige værktøjer og funktioner.
  • Eleverne kan uploade og gemme deres produktioner i de kanaler, du opretter til formålet. Kanalerne samler elevernes stof og kan kun tilgås af netop dem, du giver adgang.
  • Skoletube kan nemt integreres med ElevIntra og ForældreIntra.

Hvis din skole ikke har abonnement på Skoletube, får I stadig fuldt udbytte af matematik.gyldendal.dk. Her vil I stadig få de fagligt velfunderede undervisningsforløb og den gennemtænkte didaktik, som fra starten har kendetegnet vores fagportal til matematik i udskolingen.